با اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی اجتماعی صورت گرفت: گرامیداشت اربعین حسینی و برپایی موکب اباعبدالحسین(ع) در گلزار شهدای گمنام شهر عالیشهر

• تاریخ انتشار : 2021/09/25

کارکنان و دانش آموزان مجتمع دخترانه سما عالیشهر  با اجرای برنامه‌های مختلف فرهنگی اجتماعی مانند برپایی موکب عزاداری در گلزار شهدای گمنام شهر عالیشهر ، زیارت عاشورا، مداحی، روضه‌خوانی، ایستگاه صلواتی، سوگواری و … ایام اربعین حسینی را گرامی داشتند.

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر ، در آستانه فرارسیدن اربعین حسینی  ، مراسم قرائت زیارت عاشورا ، عزاداری و برپایی موکب اباعبدالحسین (ع)با  حضور کارکنان و دانش آموزان مجتمع دخترانه سما عالیشهر در گلزار شهدای گمنام شهر عالیشهر برگزار شد

.ثمینه الماسیان مدیر مجتمع دخترانه سما عالیشهر  در این مراسم با بیان اینکه اربعین حسینی بیانگر یاد و خاطره شهدای قیام حسینی در روز عاشورا است، گفت: «اربعین امام حسین(ع)، نمایانگر دلاوری و از خودگذشتگی کسانی است که برای حفظ و پادیداری دین اسلام و حکم قرآن، از همه داشته‌‌های خود گذشتند و تنها آزادی و آزادی‌خواهی را سرلوحه زندگی قرار دادند.»

وی افزود: همانگونه که نماز ستون دین و شریعت اسلام است، زیارت اربعین و حادثه کربلا نیز ستون ولایت و امامت است.