کریمی در جلسه شورای مدیران مدارس مطرح کرد؛ باید مدیریت بیشتری در هزینه ها و درآمدها داشته باشیم

• تاریخ انتشار : 2021/02/09

کریمی در جلسه شورای مدیران مدارس مطرح کرد؛

باید مدیریت بیشتری در هزینه ها و درآمدها داشته باشیم

باقرکریمی در جلسه شورای مدیران گفت: برای سال تحصیلی آینده باید مدیریت بیشتری در هزینه ها و درآمدها داشته باشیم.

به گزارش  روابط عمومی سما بوشهر  ، باقر کریمی معاون آموزش های عمومی و مهارت های سما واحد بوشهر  ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر و گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل ( ره) و شهدای انقلاب ، گزارشی از آمار دانش آموزان و  پرسنل اداری هر مدرسه ارائه نمود و  اظهار کرد:  :تعداد پرسنل اداری در برخی مدارس با توجه به شرایط کنونی زیاد می باشد و برای سال تحصیلی آینده با توجه به افزایش حقوق و دستمزد، بیمه و مالیات و … باید مدیریت بیشتری در هزینه ها و درآمدها داشته باشیم و نیروها ساماندهی شوند. همچنین مدیران تلاش لازم در جمع آوری شهریه امسال داشته باشند تا مشکلی جهت پرداخت حقوق دبیران و پرسنل مدارس نداشته باشیم.»

وی ادامه داد : از سال تحصیلی آینده باید ۳ درصد سهم سرانه پرداخت گردد تا با آن بتوانیم حقوق پرسنلی که هم اکنون نیروی آموزشکده هستند ولی برای مدارس کار می کنند، را پرداخت کنیم و بار مالی آموزشکده کمتر شود.

کریمی به کسب درآمدهای خارج از شهریه از جمله برگزاری دوره های مهارتی، چرتکه، آیمت و … اشاره کرد و افزود : درآمد حاصل از برگزاری این دوره ها به حساب مدارس واریز می گردد و برای برگزاری برخی دوره ها، صدور گواهینامه و … نیز در هفته آینده جلسه ای با حضور ریاست فنی و حرفه ای استان خواهیم داشت تا بتوانیم با عقد قرارداد و تفاهم نامه از امکانات، تجهیزات و مدرسان آنها در برگزاری دوره ها استفاده نماییم.

باقر کریمی  درخصوص افزایش حق سرپرستی مدیران خاطرنشان کرد: «با بررسی و ارزیابی بیشتر درخصوص وضعیت مالی مدارس، آمار دانش آموزان، جذب شهریه، کسب درآمدهای خارج از شهریه، فعالیت های فرهنگی و پژوهشی مدارس، حق سرپرستی ها را تا حد امکان افزایش خواهیم داد.»

کریمی در مورد ساعت ورود و خروج کارکنان مدارس گفت: کارکنان مدارس باید طبق بخشنامه سازمان در مدارس حضور یابند .

معاون آموزش های عمومی و مهارت های سما واحد بوشهر  در پاسخ به سوال مدیران در مورد نحوه پرداخت حقوق فروردین و عیدی پرسنل و دبیران اظهار کرد:« حقوق کلیه پرسنل و دبیران در فروردین ماه کامل پرداخت می گردد و عیدی پرسنل اداری نیز طبق بخشنامه سازمان و عیدی دبیران با رعایت بخشنامه سازمان سما و بررسی وضعیت مالی مدارس پرداخت می شود.»

در پایان باقر کریمی  از مدیران مدارس درخواست کرد ، رابطین پژوهشی و فرهنگی مدارس گزارش فعالیت های خود را روزانه به معاونت اعلام و در پورتال جامع ثبت نمایند.