معاون امور مدارس سما استان بوشهر:

• تاریخ انتشار : 2024/08/28

هدف اجرای پروژه مهر در استان بوشهر فراهم کردن بستر مناسب برای بازگشایی مدارس سما است

معاون امور مدارس سما استان بوشهر  گفت: اجرای مطلوب پروژه مهر در مدارس سما استان بوشهر مهم‌ترین هدف در آستانه بازگشایی مدارس است.

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر ، فخرالسادات هاشمی معاون امور مدارس سما استان بوشهر در جلسه شورای مدیران مدارس استان که با حضور مجتبی سنگری معاون توسعه ومدیریت منابع دانشگاه آزاد بوشهر ، میلاد عباس زاده مدیر عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر و مدیران مدارس سما بوشهر برگزار شد  ، گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته درصدد هستیم هرچه بهتر پروژه مهر اجرا شود و مهم‌ترین هدف از اجرای پروزه مهر فراهم کردن بستر مناسب  برای بازگشایی مدارس و آغاز سال تحصیلی جدید است.

وی خاطرنشان کرد: تعاملات خوبی با آموزش و پرورش استان داشته‌ایم و به دنبال این هستیم که این رویه ادامه داشته باشد و بتوانیم با کمک دانشگاه آزاد اسلامی استان و آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان خدمات بهینه‌تری انجام دهیم.

معاون امور مدارس سما استان  بوشهر با بیان اینکه اجرای مطلوب پروژه مهر در مدارس سما استان بوشهر مهم‌ترین هدف در آستانه بازگشایی مدارس است، اضافه کرد: باید از تمام ظرفیت‌ها و امکانات موجود برای اجرای هرچه بهتر پروزه مهر استفاده کنیم تا در این زمینه شاهد عملکرد مثبت و قابل قبولی باشیم.

هاشمی  با اشاره به مهم‌ترین اقداماتی که در اجرای پروژه مهر صورت خواهد گرفت ، تشریح کرد: از مهم‌ترین این اقدامات با حمایت و پشتیبانی دانشگاه و حوزه عمرانی واحد ،  تجهیز آزمایشگاه‌ها، کتابخانه و نمازخانه، سایت‌های کامپیوتری، کلاس‌های درس و سایر امکانات آموزشی بهسازی خواهند شد .

مجتبی سنگری معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر گفت :  دانشگاه در کنار مدارس است و ما یک خانواده هستیم و کمک خواهیم کرد امسال مدارس استان از شرایط زیان دهی خارج شوند و روند درآمد های غیر شهریه ای تسریع گردد.

وی تأکید کرد ؛ در تامین نیازهای سخت افزار ی مدارس از قبیل کامپیوتر ،کولر ،میز و صندلی فرش جهت نماز خانه های مدارس اهتمام  ویژه ای خواهیم داشت.