مشاور نیروی انتظامی: فضای مجازی هم یک فرصت است و هم یک تهدید

• تاریخ انتشار : 2021/11/13

اولین جلسه آسیب های فضای مجازی با حضور دانش آموزان ، معلمان و کارکنان در مجتمع دخترانه سما عالیشهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر ، سیده لیلا مرتضوی مشاور نیروی انتظامی استان بوشهر  در جلسه ای که مناسبت هفته آسیب های اجتماعی در مجتمع دخترانه عالیشهر برگزار شد بیان کرد: آموزش و پرورش وظیفه انتقال دانش ، ارزش و توانایی انسانها را بر عهده دارد، تا از این طریق  بتوانند بر سرنوشت خود و جامعه موثر باشند .

وی با بیان اینکه نهاد مدرسه ، به دلیل کارکرد های مهم آموزشی و تربیتی و جایگاهی در بین دانش آموزان دارد ، نقش مهمی را در زمینه ارتقای توانمندی و مراقبت از آنان در برابر آسیب های اجتماعی بر عهده دارد ، عنوان کرد: شناخت ویژگی های رشدی دانش آموزان و تغییرات جسمی ، روانی و اجتماعی آن ها ، آشنایی با خطراتی که دانش آموزان را تهدید می کند ، عواملی که موجب بروز خطر می شوند و شناخت راهکارها ی مراقبت از نوجوانان در برابر آسیب های اجتماعی ، می تواند به مدرسه و کلیه کارکنان ان کمک کند تا نقش موثری در جهت پیشگیری از آسیب های اجتماعی در بین دانش آموزان ایفا کنند.

مرتضوی  با اشاره به نقاط قوت استفاده از فضای مجازی، بیان کرد: گسترش آموزش­های مجازی یکی از این نقاط قوت است؛ استفاده از آموزش مجازی مزایای فراوانی از جمله عدم وابستگی به زمان و مکان خاص، عدم نیاز به حضور فیزیکی معلم، کاهش هزینه­‌ها با حذف هزینه رفت و آمد، افزایش سرعت یادگیری و آموزش به دلیل چند رسانه‌ای بودن و سهولت دسترسی به منابع آموزشی دارد. فضای مجازی به مثابه رسانه­‌ای برای یادگیری و تدریس است که از طریق آن معلمان می­‌توانند تدریس کنند و دانش‌­آموزان یاد بگیرند.

مشاور نیروی انتظامی خاطرنشان کرد:« ما می توانیم از ظرفیت ها و قابلیتهای موجود در این فضا به نفع خود استفاده کنیم .دشمن در حال حاضر بیشترین هزینه برای آسیب  رساندن به نسل جوان به کار بسته است و با تاسیس شبکه های نابهنجار و مبتذل ، به دنبال به فساد کشاندن نسل نوجوان و جوان است ، لاجرم ما باید در این خصوص نهایت دقت و هوشیاری را به خرج داده و از فرصت های این موضوع نهایت استفاده را ببریم.»