مسابقات طرح قدس (قرآن در سما) مرحله استانی سمای بوشهر برگزار شد

• تاریخ انتشار : 2021/02/28

مسابقات طرح قدس (قرآن در سما) مرحله استانی سمای بوشهر برگزار شد

مسابقات طرح قدس (قرآن در سما) مرحله استانی سما بوشهر به تفکیک جنسیت و به صورت آنلاین در سمای بوشهر برگزار شد

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر، فاطمه میرزاده مدیر امور فرهنگی آموزشکده سما بوشهر گفت: فراگیران قرآن کریم و شناخت مفاهیم آن یکی از وظایف اصلی نظام تعلیم و تربیت است و تحقق این هدف در نظام آموزشی مستلزم برنامه ریزی منسجم ، مشارکت فعال عوامل مؤثر و استفاده از ظرفیت های موجود است.

وی ادامه داد: سازمان مراکز آموزش های عمومی و مهارتی سما برنامه ای تحت عنوان مسابقات طرح قدس (قرآن در سما) در سطوح دانش آموزان ، دانشجویان و کارکنان به تفکیک جنسیت اجرایی نموده است

وی تصریح کرد: طرح قدس یک یک طرح آموزش محور در دو بخش کتبی و شفاهی است که در یک بازه زمانی فراگیران را مورد آموزش و آزمون قرار می دهد.

فاطمه میرزاده خاطر نشان کرد:« مسابقات طرح قدس (قرآن  در سما)  بخش کتبی مرحله استانی  به صورت آنلاین ویژه کارکنان برگزار شد و کارکنان مدارس و آموزشکده سما استان بوشهر در سه رشته کتبی تفسیر جزء ۱۲ ، نهج البلاغه ، صحیفه سجادیه و در چهار رشته شفاهی قرائت به روش ترتیل ، قرائت به روش تحقیق ، اذان و مداحی ( زیارت عاشورا ، دعای کمیل و..) به رقابت پرداختند و نفرات برتر به مرحله کشوری راه یافتند.»