رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر:
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر:
دانشگاه آزاد اسلامی براساس برنامه تحول محل تجارب دانشگاهی ملی و استانی است
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی بر اساس برنامه تحول، محل تضارب افکار و حضور تجارب دانشگاهی ملی و استانی است.
به گزارش روابط عمومی، اسماعیل عبداللهی در هفدهمین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در مدیریت کنونی و بر اساس برنامه تحول، محل تضارب افکار و حضور و جامع ظرفیتها و تجارب دانشگاهی ملی و استانی شده و هیئت امنا تبلور عینی این حقیقت است.
وی با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی بهعنوان ظرفیت در حال شکوفایی باید مورد حمایت و اهتمام همگان بهویژه نخبگان قرار گیرد، افزود: شفافیت عملکرد، پاسخگویی به نیازها و مسائل جامعه، شعار و برنامه راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی است. در این دانشگاه هیچ چیز پنهانی وجود ندارد. افتخار ما این است که برنامهها و بودجه خود را در معرض دید، نقد و نظرات همه اندیشمندان، صاحبنظران و افراد با سوابق تراز اول و دلسوز قرار دادهایم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با بیان اینکه هیئتهای امنای استانی به یک مجمع العلما و الفضلا تبدیل شده است، ادامه داد: این فرصت مغتنم و پربرکت در مسیر تحول این دانشگاه بزرگ و مردمی است.
عبداللهی با اشاره به اینکه در سنوات گذشته در جلسات هیئت امنای استان برنامههای خوبی مصوب شد که این مصوبات نقشه راه ارزشمندی برای دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر بوده، تشریح کرد: پیگیری جدی و عملیاتی مصوبات هیئت امنا و سایر امور مانند تأسیس دبیرخانه اتحادیه دانشگاههای حوزه خلیجفارس، مدارس کسبوکار و خلاقیت (چهار مدرسه در بوشهر، دشتستان، خورموج و جم) ازجمله برنامهها و اقداماتی بوده که محقق شده است.
برنامههای محقق شده دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر
وی افزایش ظرفیت درآمدهای شهریهای و غیرشهریهای با اخذ مجوز در سه رشته دکتری جدید و جذاب، هفت رشته کارشناسی ارشد و چند رشته در مقاطع کارشناسی و کاردانی و نیز آمایش و جابجایی رشتههای موجود در استان، ایجاد چهار آموزشکده فنی و حرفهای جدید در دشتستان، خورموج، جم و گناوه، راهاندازی دو مرکز تحقیقاتی و چند مدرسه جدید در شهرستانهای دشتستان، جم، گناوه، بنادر دیر و ریگ و خورموج را از دیگر برنامهها و اقدامات محقق شده در این استان نام برد.
دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با اشاره به طراحی سامانه و نرمافزار کلاسها و آزمونهای مجازی و آنلاین از طریق سیدا ۴ اضافه کرد: این کار مهم و تأثیرگذار در سال مالی گذشته نهتنها کمک قابل توجهی در تعطیل نشدن و اجرای برنامههای آموزشی در استان و مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی کرد؛ بلکه سبب جلب اعتماد، رضایتمندی و رفع دغدغههای خانوادهها و دانشجویان شد.
عبداللهی مشارکت خیران و مردم در برنامههای دانشگاه را اتفاق خجسته در برنامههای سال گذشته و ثمره اعتمادسازی عمومی برشمرد و مطرح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی متحمل و متولی مسئولیت بزرگ علمی و اجتماعی در کشور و در ارتباط با مردم است که توانسته در ایجاد و تقویت زیرساختهای آموزشی، پژوهشی و فناورانه اقدامات و خدمات مهمی انجام دهد.
وی بیان کرد: برنامهوبودجه این دانشگاه بهعنوان مجموعه غیردولتی همیشه متأثر از مشارکتهای مردمی و کمک خیران بوده است. در این مقطع، این ظرفیتها باید بیشازپیش فعال شود و زمینه اجرای برنامههای تحولی دانشگاه را سرعت و عینیت بخشد.
اهتمام ویژه دانشگاه آزاد اسلامی به ایجاد زیرساختهای علمی
دبیر هیئتامنای استان بوشهر پیگیری و تأسیس سراهای فناوری و نوآوری در چارچوب مزیتهای استان از قبیل سرای فناوری و نوآوری نفت، گاز و پتروشیمی، سرای تأسیسات و تجهیزات هستهای و سرای دریا را برند قابل اتکا برای دانشگاه آزاد اسلامی استان معرفی و تبیین کرد: تحقق این سراهای نوآوری، نشان از اهتمام ویژه دانشگاه آزاد اسلامی به ایجاد زیرساختهای علمی و حرکت در مسیر تحول بهویژه ایده و راهبرد علم و دانشگاه در خدمت فناوری و نوآوری است.
عبداللهی یادآور شد: استمرار راهبرد تحرک و فعالسازی ظرفیتهای فیزیکی، مدیریتی، انسانی و تجربی در راستای درآمدزایی حداکثری، ارزشآفرینی، الهامبخشی و استانداردسازی ساختار مدیریتی را از برنامههای مهم اجرا شده در استان است.
وی توضیح داد: کادرسازی و جوانگرایی ایجادشده همسو با بیانیه فاخر گام دوم انقلاب اسلامی مقام معظم رهبری و تعیین تکلیف نیروهای مازاد از طریق جابهجایی و مأمورشدن آنان به واحدهای دانشگاهی و مراکز آموزشی متقاضی و بهکارگیری آنان در بخشهای ضروری و اثرگذار از نکات مثبت مدیریتی استان به شمار میآید.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با تأکید بر اهتمام اصولی به سیاست کاهش هزینهها و صرفهجویی حداکثری، عنوان کرد: با اعمال سیاست صرفهجویی و کنترل هزینهها با وجود افزایش ناگهانی هزینهها، تأمین منابع مالی لازم برای تحقق الزامات و تکالیف بودجهای از قبیل پرداخت حقوق و دستمزد، بیمه و مالیات، حق سنوات همکاران بازنشسته و بازخرید، مطالبات حقالتدریس، معوقات و دیون ازجمله این اقدامات است.
فعالسازی همه ظرفیت برای بودجهریزی سال مالی آتی
وی با اشاره به مسئله بودجهریزی و بودجه سال مالی آتی که در دستور کار جلسه هیئت امنا قرار گرفته است، گفت: برنامهوبودجه بهویژه در اوضاعواحوال کنونی امری پرچالش است که علاوه بر هماهنگی و تلاش همگانی، نیازمند فعالسازی همه ظرفیت بهصورت گامبهگام و با اولویت تحقق مخارج تکلیفی بهویژه حقوق و دستمزد، بیمه و مالیات و امثال آن دارد.
عبداللهی اضافه کرد: در بودجه سال مالی پیش رو، سعی شده برمبنای سوابق و تجربیات سال مالی ۹۷ و ۹۸ و در چارچوب ظرفیتهای شهریهای و غیرشهریه ای جدید و الزامات بودجهای عمل شود.