دومین سلسله نشست های هم اندیشی دبیران با اولیاء مجتمع دخترانه سما عالیشهر برگزار شد.

• تاریخ انتشار : 2020/11/15

جلسه انجمن اولیاء با دبیران با هدف بررسی عملکر شصت روز آموزشی و میزان حضور دانش آموزان ، با حضور صفیه زرین مدرس ریاضی ، بعداز ظهر امروز امروز به صورت ویدیو کنفرانس در سامانه سیناد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سما ، در ابتدای جلسه صفیه زرین ضمن خوشامدگویی و حضور اولیاء در این جلسه ، که به صورت گروهی میکروفن و وب کم اولیا فعال شد ،و صحبت های مطرح شد که بیشتر تشکر و قدرانی بود از نحوه تدریس ، اخلاق و تمرین در درس ریاضی و هم محیط سامانه سیناد که در آن کلاس برگزار می شود.

زرین ابتدا عنوان کرد : محیطی که شما در آن قرار دارید ، محیط کلاس دانش آموز شما هست و همانطور که مشاهده می کنید ارتباط تصویری داریم و هم صوتی در سامانه سیناد ، و هم امکان بارگذاری فایل کتاب ارائه کلاس در این محیط داریم و همزمان دانش آموز صدای معلم را می شنود.

مدرس ریاضی خاطرنشان کرد:« همه تلاش مان این است که مشکلات و کمبودهای فضای مجازی و آنلاین را به حداقل برسانیم که دانش آموز احساس کند که اگر کلاس حضوری نباشد ، به صورت نیم حضوری برگزار می شود و محیط خوب ، فضا و بستر خوبی برای دانش آموز فراهم شود.»

صفیه زرین اظهار کرد :« یکی از مزیت های سامانه سیناد ارتباط تصویری آن هست که دانش آموزان می توانند تصویر خود را فعال کنند و هم کلاسی ها و معلم خود را مشاهده نماید و این خود کلاس را از حالت یکنواختی و کسل کننده خارج می کند و این یکی دیگر از مزیت های سامانه سیناد هست .»

وی ادامه داد: ما اصرار داریم شرایط فراهم کنیم دانش آموزان وارد سامانه سیناد شوند و واقعاً محیط سامانه سیناد قابل مقایسه با شبکه ها و پیام رسان های دیگه مثل واتساپ و شاد نیست ، از روی واتساپ یک ویدیو بارگذاری شود معلم  دسترسی به دانش آموز ندارد و اگر دانش آموزان مشکل یا سوالی از معلم داشته باشند نمی توانند از معلم سوال کنند در صورتی که در سامانه سیناد ، این پرسش و پاسخ و این تعامل دو طرفه و جود دارد و دانش آموزان در جریان کلاس هستند .و اگر بین تدریس سوالی داشته باشند می توانند از معلم سوال کنند و یک ارزیابی بهتری معلم می تواند در سیناد از دانش آموز داشته باشد نسبت به محیط های دیگه ای که در آن کلاس برگزار می شود.

در پایان اولیاء تایید کردند و راضی بودن از راه اندازی سامانه سیناد و این طوری برداشت شد که با راه اندازی سامانه سیناد  امسال خیلی بهتراز سال قبل است.

سپس  یکی از اولیاء بیان کرد ، امسال با وجود راه اندازی سامانه سیناد ، بچه ها حضور حداکثری دارند در کلاس ، و سوال های خود را در محیط کلاس مطرح می نمایند ، سوال شما را می شنوند و تصویر شما را دارند و در سیناد بهتر متوجه می شوند تا شبکه ها و پیام رسان های دیگه ، و تشکر و قدردانی کردند از تمرین های که در سیناد به دانش آموزان ارائه می شود و دانش آموزان خیلی علاقمند به درس ریاضی شدند .

صفیه زرین مدرس ریاضی در جواب تشکر و قدردانی اولیاء ، بیان کرد ، تمام دغدغه معلمین سما این هست که بچه ها یاد بگیرند و اگر نواقص و مشکلاتی هست در آموزش مجازی به حداقل برسانیم که دانش آموز احساس کند بهتر  درس متوجه می شود و تمام دغدغه معلمین یادگیری دانش آموزان هست  .