در آیینی : از مربیان فعال پیشتاز استان بوشهر قدردانی شد

• تاریخ انتشار : 2021/05/12

در آیینی :

از مربیان  فعال پیشتاز استان بوشهر قدردانی شد

به مناسبت سالروز تاسیس سازمان دانش آموزی از مربیان  فعال پیشتاز استان بوشهر قدردانی شد.

آیین گرامیداشت سالروز تاسیس سازمان دانش آموزی در استان بوشهر برگزار و از مربیان  فعال پیشتاز  قدردانی شد.

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر ،در این آیین که به صورت ویدئو کنفرانس و همزمان با سراسر استان برگزار شد، مدیر کل ، معاون پرورشی آموزش و پرورش ، کارشناس و مربیان سازمان دانش آموزی استان بوشهر نیز حضور داشتند.

این برنامه در سالن کنفرانس مدیریت  اداره کل آموزش و پرورش   استان بوشهر و با هدف تجلیل  از مربیان فعال پیشتاز استانی  وتقدیر از مربیان برتر کشوری برگزار شد.

در این آیین مدیر کل آموزش و پرورش  و رئیس سازمان دانش آموزی استان بوشهر به صورت مجازی سخنرانی کردند و در پایان از   سکینه بیژنی معاون پرورشی مجتمع آموزشی دخترانه سما بوشهر  و فاطمه عارف زاده مدرس مجتمع آموزشی دخترانه سما بوشهر   در سطح استان و کشور تقدیر تجلیل شد.