جلسه هم اندیشی و هم افزایی کادر آموزشی مجتمع آموزشی دخترانه سما عالیشهر برگزار شد

• تاریخ انتشار : 2021/06/08

جلسه هم اندیشی و هم افزایی کادر آموزشی مجتمع دخترانه سما عالیشهر با  هدف بررسی شیوه موثر تدریس و تعامل با اولیاء و دانش آموزان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر ، صفا سرمد مدیر مجتمع دخترانه آموزشی عالیشهر ضمن تقدیر و تشکر از زحمات معلمان ، اظهار کرد :« معلمان رکن اساسی در تعلیم و تربیت هستند و عامل امانت خانواده ها می باشند.»

وی افزود: این جلسه شروعی برای آمادگی سال تحصیلی جدید هست تا فرصت تعطیلات تابستان ، بستری برای تحقیق و برنامه ریزی شخصی در ارائه ی برترین شیوه موثر تدریس و تعامل با اولیاء و دانش آموزان باشد.

صفا سرمد بر تبادل انرژی مثبت در اندک جلسات حضوری و بهره وری بیشتر مورد تأکید قرار داد و افزود، با برنامه ریزی دقیق تر در طی دوران تدریس آنلاین ، جلسات حضوری با برنامه ریزی از پیش تعیین شده در فواصل خاصی لازم الاجرا است.

وی در ادامه گفت، از ابتدای شروع آموزش در فضای مجازی ، شاهد زحمات معلمان گرامی هستیم و از زحمات این عزیزان تقدیر می کنیم.