برگزاری جشن بزرگ تکلیف دانش آموزان پسر در مجتمع آموزشی پسرانه سما بوشهر

• تاریخ انتشار : 2022/04/17

همزمان با چهاردمین روز ماه مبارک رمضان و با حضور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری  در دانشگاه آزاد اسلامی استان و معاون آموزشی های عمومی و مهارتی سما واحد بوشهر جشن بزرگ تکلیف ویژه دانش آموزان پسر مجتمع آموزشی پسرانه سما بوشهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر  ، همزمان با چهاردمین روز ماه مبارک رمضان و با حضور حجت الاسلام سید مهدی قاضی زاده مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر و با حضور رسول اسکندری معاون آموزش های عمومی و مهارتی سما واحد بوشهر ، آیین نمادین جشن بزرگ عبادت ویژه دانش آموزان پسر پایه هشتم مجتمع آموزشی پسرانه سما بوشهر در سالن آمفی تئاتر این مجتمع برگزار شد و دانش آموزان سن تکلیف خود را طی آیینی ویژه جشن گرفتند.

در این آیین معنوی تربیتی که با مشارکت اولیاء دانش آموزان برگزار شد ، دانش آموزان پایه هشتم متوسطه اول این مجتمع با قرائت سوگندنامه ، با خدای خود پیمان بستند تا با عمل به واجبات دینی و دوری از محرمات ،به فرامین خداوند بزرگ عمل نموده و همیشه قدردان نعمت الهی باشند.

اجرای مداحی و اهدای جوایز از دیگر برنامه های جانبی این مراسم بود.

در پایان این مراسم ، دانش آموزان شرکت کننده در جشن تکلیف ، در نمازخانه مجتمع آموزشی پسرانه سما بوشهر به امامت حجت الاسلام سید مهدی قاضی زاده به اقامه نماز پرداختند.