برپایی پویش مهر عاطفه ها ، با شعار مهر ، ماه مهربانی

• تاریخ انتشار : 2021/09/29

آیین نمادین و محوری جشن عاطفه ها در قالب پویش مهر عاطفه ها و با شعار «مهر» ماه مهربانی در مجتمع دخترانه سما بوشهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر ، مجتمع آموزشی دخترانه سما بوشهر با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان دانش آموزی ، پویش مهر عاطفه ها را باشعار « مهر ، ماه مهربانی » برای همه دانش آموزان برگزار کرد.

در آیین نمادین و محوری جشن عاطفه ها ، دانش آموزان و معلمان به رسم احسان و نوعدوستی با استقبال از این جشن ملی و معنوی ، کمک های نقدی و غیرنقدی خود را به همنوعان خود اهداء کردند.

مهربانو کریمی مدیر مجتمع دخترانه سما بوشهر در حاشیه این مراسم گفت: اهداف برگزاری این پویش را کمک و ترویج و ارتقای فرهنگ و نفاق ، نوع دوستی ، مسئولیت پذیری و مشارکت جویی ، دست گیری دانش آموزان نیازمند و محروم و همچنین برقراری عدالت اجتماعی بر شمرد.