بازدید معاون امور مدارس سما بوشهر از مدرسه تازه تاسیس واحد دشتستان

• تاریخ انتشار : 2024/09/27

معاون امور مدارس سما استان بوشهر   به همراه نماینده حقوقی مدارس سما پسرانه بوشهر از مدرسه تازه تاسیس واحد دشتستان  بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر  ، دکتر فخرالسادات هاشمی معاون امور مدارس سما استان بوشهر  با قدردانی از تلاش های رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دشتستان در توسعه فضای آموزشی ور اه اندازی مدارس سما در شهرستان دشتستان  و افزایش تعداد دانش آموزان فعالیت موثری داشتند ، گفت همکاران باید برای ارتقا دانش ، فرهنگ دین باوری و توجه فعالیت های فوق برنامه تلاش کنند.

در این بازدید  نماینده حقوقی مدارس پسرانه سما بوشهر به همراه اشکان معصومی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دشتستان نیز  حضور داشتند ، بازدید کنندگان از کلاس های درس بازدید کردند و فعالیت های فرهنگی ، آموزشی و کارگاهی مدارس را مورد بررسی قرار دادند.