انتصاب مدیر هنرستان فنی و حرفه ای سما عالیشهر

• تاریخ انتشار : 2024/10/01

محمد رحمانی به سمت مدیر هنرستان فنی و حرفه ای سما عالیشهر انتخاب و شروع به کار نمود.

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر ، دراین آیین معارفه که در محل دفتر هنرستان فنی و حرفه ای سما عالیشهر برگزار شد ، فخرالسادات هاشمی معاون امور مدارس سما استان بوشهر طی سخنانی گفت : امیداواریم با گسترش فعالیت مدارس سما در سطح استان بوشهر ، بتوانیم انگیزه و رقابت تحصیلی را در بین دانش آموزان ایجاد نمود.

وی اظهار کرد ؛« هنرستان فنی و حرفه ای سما  عالیشهر با تلاش و پیگیری همکاران دانشگاه و حمایت و پشتیبانی آموزش و پرورش از ابتدای سال تحصیلی جدید در مهرماه با مدیریت جدید فعالیت خود را آغاز می نماید ، و در همین مسیر با استفاده از تجربیات و دانش معلمین دلسوز و بهره گرفتن از امکانات بی نظیر در دانشگاه امیدواریم رضایت خاطر دانش آموزان و اولیاء آنان را بدست آوریم.»

در ادامه این نشست پس از قرائت حکم مدیر هنرستان و انتصاب محمد رحمانی به این سمت ، وی در سخنان کوتاهی گفت : همه همکاران من در مجموعه هنرستان سما عالیشهر با پشتکار و پیگیری تمام تلاش و همت خویش را بکار می گیریم تا با استفاده از امکانات و تجهیزات  آموزشی هنرستان و تجربیات معلمین گرانقدر بتوانیم در آینده نزدیک شاهد گسترش فعالیت هنرستان در تمام پایه های تحصیلی باشیم.