از سوی مدیر آموزش و پرورش شهرستان بوشهر صورت گرفت؛

• تاریخ انتشار : 2021/01/27

از سوی مدیر آموزش و پرورش شهرستان بوشهر صورت گرفت؛

تقدیر از دانش آموز دبستان دخترانه سما ۲ بوشهر

زهرا فاریابی دانش آموز دبستان دخترانه سما ۲ بوشهر  که در اولین جشنواره حافظ خوانی شرکت بود از سوی مدیر آموزش و پرورش شهرستان بوشهر مورد تقدیر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر ، زهرا فاریابی دانش آموز دبستان دخترانه سما ۲ بوشهر که در اولین جشنواره حافظ خوانی شرکت کرده بود از سوی مدیر آموزش و پرورش شهرستان بوشهر مورد تقدیر قرار گرفت.

در متن تقدیر نامه آمده است:

دانش آموز عزیز : زهرا فاریابی

خوشحالیم که توانسته اید با بیانی شیوار و با لحنی پرشور و احساسی موثر و با استعانت از الطاف الهی ، غزلی زیبا از دیوان گرانبهای لسان الغیب حافظ شیرازی را اجرا نمایید.

حضور ارزشمند شما در اولین جشنواره حافظ خوانی در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ را ارج می نهیم و برایتان از خداوند مهربان دلی از جنس بلور ، به رنگ آسمان و وسعت دریا خواستاریم. با امید به اینکه با بهره مندی از ارزش های الهی شاهد رشد و شکوفایی شما و کسب موفقیت هرچه بیشتر در عرصه های علمی و پژوهشی و فرهنگی کشور عزیزمان ایران اسلامی باشیم.

فرامرز سلیمی فرد

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بوشهر