آیین گرامیداشت شهادت سید مقاومت در معاونت امور مدارس سما بوشهر برگزار شد

• تاریخ انتشار : 2024/10/02

آیین گرامیداشت شهادت سید مقاومت سید حسن نصرالله با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ، معاون امور مدارس سما استان، مدیر حراست سما استان  و مدیران مدارس سما استان  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر ، سعید رازقی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر  ضمن عرض  تسلیت و تبریک  شهادت  سید مقاومت سید حسن نصر الله دبیرکل فقید حزب الله لبنان گفت: این عمل خبیث و ظالمانه اسرائیل بدون جواب نخواهد ماند.

رازقی با بیان اینکه پلیدی‌های دشمن از صدر اسلام تاکنون بوده است افزود: تحرکات اسرائیل در منطقه با حمایت آمریکا انجام می‌پذیرد و باید آمریکا و اسرائیل حد و مرزهای خود را بدانند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان در ادامه گفت: حضور مردم درصحنه و حمایت آنها  ازگروه‌های  مقاومت و مسئولین،آنها را دلگرم کرده و باعث نا امیدی و کوتاه شدن دست دشمنان و مستکبران از منطقه خواهد شد.

فخرالسادات هاشمی معاون امور مدارس سما استان بوشهر  نیز ضمن بررسی روند تشکیل جبهه مقاومت، گفت: تمدن انقلاب اسلامی ایران و پیروزی آن، مرحله سرنوشت سازی را برای لبنان و فلسطین رقم زد و الگوی مبارزه، جهاد و شهادت رزمندگان ۸ سال دفاع مقدس، برای آن‌ها شکل گرفت.

فخرالسادات هاشمی ، وظایف مدیران ،معلمان،دانش آموزان و دانشگاهیان را حفظ ارزش‌های نظام جمهوری اسلامی ایران و ادامه‌دهنده راه شهدای ۸ سال دفاع مقدس و شهدای مقاومت دانست. در پایان بیانیه‌ای در محکومیت اسرائیل خوانده شد.