ویژه برنامه های هفته کتاب و کتابخوانی دبستان دخترانه سما عالیشهر برگزاری نمایشگاه کتاب به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی

• تاریخ انتشار : 2022/11/20

ویژه برنامه های هفته کتاب و کتابخوانی دبستان دخترانه سما عالیشهر

برگزاری نمایشگاه کتاب به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی

به مناسبت هفته کتاب و کتاب خوانی ، نمایشگاه کتاب در دبستان دخترانه سماعالیشهر برگزار شد. این نمایشگاه جهت آشنایی دانش آموزان با فرهنگ کتاب ، روزهای سه شنبه و چهارشنبه ۲۴ و ۲۵ آبان ماه دایر شد.

انتخاب کتابدار در نمایشگاه کتاب دبستان سما ۱۰ عالیشهر

نمایشگاه کتاب به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی در دبستان سما عالیشهر برگزار شد و دانش آموزان از نمایشگاه بازدید کردند.

در این‌ نمایشگاه برای آشنایی دانش آموزان با یکی از مشاغل وابسته به کتاب ، دو دانش آموز علاقه مند به مطالعه و کتاب به عنوان کتابدار انتخاب شدند تا با وظایف یک کتابدار در کتابخانه آشنا شوند.

همچنین در زمان برگزاری این نمایشگاه چند نفر از دانش اموزان ضمن مطالعه کتاب های معرفی شده ، در گزارشی خلاصه کتاب ها را در صف صبحگاهی برای بقیه دانش آموزان بازگو کردند.