هفته پیشگیری از اعتیاد و آسیب های اجتماعی؛ بازدید دانش آموزان سما عالیشهر از نمایشگاه ستاد مبارزه با مخدر

• تاریخ انتشار : 2022/11/30

به مناسبت هفته پیشگیری از اعتیاد و آسیب های اجتماعی ، بیست و نهم آبان ماه دانش آموزان پایه هفتم و نهم مجتمع آموزشی سما عالیشهر از نمایشگاه ستاد مبارزه با مخدر بوشهر بازدید کردند.

در این بازدید سرکار خانم ها فخرآوران و کللی از ستاد مبارزه با مخدر ، ضمن برشمردن اهمیت آشنایی دانش آموزان و خانواده ها با آسیب های اجتماعی ،جهت اطلاع بیشتر دانش آموزان از بلاهای خانمان سوز اعتیاد ، مثال هایی عنوان شد که متاسفانه تجربه تلخ اعتیاد را داشته اند و چگونه اغفال شده و در این دام افتاده اند.

کارشناسان محترم ستاد مبارزه با مخدر به دانش آموزان تاکید کردند که حتما مهارت «نه گفتن» را بیاموزند و تمرین کنند تا همیشه در مقابل افراد فرصت طلب و آسیب زا قاطعانه نه بگویند و هیچگاه در دام این بلای خانمان سوزی که خیلی ها بعد از اولین استفاده متاسفانه به اعتیاد روی اورده اند، اسیر نشوند.

در این بازدید دانش آموزان با انواع مواد مخدر آشنا شدند تا با شناخت کافی از مخدرها ، افراد فرصت طلب نتوانند از عدم شناخت دانش آموزان سو استفاده کنند.