مراسم روز دانش آموز دبستان دخترانه سما(۱) بوشهر

• تاریخ انتشار : 2022/11/16

جهت گرامیداشت روز دانش آموز در روز چهارشنبه مورخ ۱۱/۰۸/۱۴۰۱ مراسمی با حضور دانش آموزان، معلمان و کادر آموزشی دبستان دخترانه سما ۱ واحد بوشهر برگزار گردید. در این مراسم پس از تلاوت آیات قرآن کریم توسط دانش آموز فاطمه فراشبندی و پیام تبريک مديريت به مناسبت روز دانش آموز  ، دانش آموزان برنامه های متنوعی از جمله مقاله خوانی، شعر و دکلمه و سرود همگانی با محوريت شهید حسین فهمیده و روز دانش آموز برگزار نمودند.

سیده خیرالنساء محمدی یوسف نژاد در این مراسم بیان کردند: سیزده آبان یادآور حماسه ملت ستمدیده ایران است، روزی که غنچه های انقلاب اسلامی شکفته شد . طراوت و زیبائی یافت . روزی که استعمارگران را مأیوس ساخت و درسی به آنان آموخت که توان فرا گرفتن آن را در هیچ مکتبی نداشتند . در ادامه ابشان یاد آور شد: سیزده آبان روزی بود که مستکبران لرزه بر اندام خود احساس می کنند ؛ آری در آن روز جرقه ای زده شد که طولی نکشید که به شعله های سوزان مبدل گشت و می رود که ظلمت کفر را از سراسر عالم بزداید .

در ادامه  برنامه‌های شاد و جذاب از جمله قصه گویی توسط سرکار خانم حبیبی از مربیان فن بیان در کانون پرورش فکری کودکان ویژه دانش آموزان برگزار گردید وهمچنین ایستگاه نقاشی به مناسبت روز دانش آموز با آثار دانش آموزان بر پا شد و اثرات برتر انتخاب و در پایان به نفرات برتر هدایای به رسم یاد بود اهدا گردید و در پایان  از طرف مدیریت به تمامی دانش آموزان دبستان هدایای تقدیم شد.