صورت جلسه شورای دانش آموزی دبستان غیردولتی دخترانه سما (اهرم) آبان ماه سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱

• تاریخ انتشار : 2022/11/20

صورت جلسه شورای دانش آموزی دبستان غیردولتی دخترانه سما (اهرم)

آبان ماه سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱

دستور کار جلسه

با توکل بر خداوند متعال و با حضور مدیریت محترم و کلیه همکاران جلسه ای پیرامون انتخابات شورای دانش آموزی در تاریخ ۱۴۰۱/۰۸/۱۵.برگزار گردید.

در این جلسه در مورد مسائل زیر بحث و تبادل نظر شد:

۱-آماده کردن مقدمات انتخابات طبق بخشنامه.

۲-تایید صلاحیت دانش آموزان توسط همکاران .

۳-گرفتن جلسه در سر صف صبحگاه و توجیه نمودن دانش آموزان جهت کانیدای شورای دانش آموزی.

۴- مشخص نمودن برد در مدرسه جهت نصب تبلیغات.

۵-معرفی کاندیداها در سر صف.

۶-برگزاری انتخابات در تاریخ ۱۴۰۱/۰۸/۲۵ساعت ۹ صبح .

مشروح مذاکرات

جلسه ای با یاد خداوند متعال با حضور مدیریت محترم و تمامی همکاران گرفته شد.و درباره بخشنامه شورا صحبت شد و اسامی دانش آموزانی که جهت کاندید شدن ثبت نام کرده بودند بررسی شد و پس از تایید همکاران و مدیریت درباره شیوه تبلیغات دانش آموزان و محلی برای تبلیغات تصمیم گیری شد. جهت برگزاری پرشور انتخابات در تاریخ۱۴۰۱/۰۸/۰۲۵ همکاران محترم مشارکت فعال داشته باشند.

شرح انتخابات:

روز چهارشنبه مورخ ۲۵ آبان ماه ساعت ۸:۳۰صبح در صف صبحگاه  در حضور تمامی کادر مدرسه با قراعت قرآن و سرود ملی پرچم  مراسمی جهت سخرانی کاندید های انتخابات شورای دانش آموزی برگزار شد  بعد از آن با نظارت مدیر و کادر مدرسه پنجمین دوره انتخابات شورای دانش آموزی برگزار شد.