جشن آب دانش آموزان پایه اول دبستان دخترانه سما (۱) بوشهر

• تاریخ انتشار : 2022/11/16

مراسم جشن آب دانش آموزان دبستان دخترانه سما یک بوشهر در روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۸/۲۴ هر سال به شکرانه ی یادگیری اولین کلمه فارسی “” آب”” جشنی برای دانش آموزان کلاس اول برگزار می شود .

ضمن ایجاد شور و شادی راجع به ‘آب’ این نعمت بی نظیر الهی، فواید و نقش آن در زندگی صحبت شده و خداوند را به خاطر وجود آن سپاس می گوییم. امسال برگزاری جشن”آب” برای کلاس اولی های دبستان دخترانه سما ۱ بوشهر در فضایی شاد و فوق العاده برای برای دخترانمان خاطره انگیز و فراموش نشدنی شد. این جشن را مدارس وقتی که بچه های کلاس اول نوشتن کلمه “آب” را یاد می گیرند برای علاقه بیشتر بچه ها به درس و کلاس گرفته می شود تا بچه ها در سال اول شاد و پر انرژی تر باشند.

در این جشن کلاس را با تم” آبی” و کلمه “آب”و خوراکی هایی که با صدای “آ” شروع می شوند تزئین شد و در پایان از دانش آموزان پذیرایی شد.