انتخابات شورای دانش آموزی در مجتمع دخترانه سما بوشهر برگزار گردید.

• تاریخ انتشار : 2022/11/30

هدف از اجرای این طرح ارتباط دو سویه بین دانش آموزان و مسئولین مدارس ، تقویت اعتماد به نفس، ارج نهادن به شخصیت دانش آموزان است.مدیرمجتمع  دخترانه سما بوشهر مهربانو کریمی اعلام کرد: ۲۹۰  دانش آموز در یک رخداد بزرگ سیاسی، فرهنگی و اجتماعی شرکت کردند.

کریمی اظهار کرد: (طلایه داران گام دوم انقلاب، نماد مسئولیت پذیری و مشارکت جویی ) شعار این دوره انتخابات شورای دانش آموزی است.وی گفت: شورای دانش آموزی تمرین مسئولیت پذیری برای دانش آموزان است.

ایشان  به دانش آموزان تاکید کرد: دانش آموزانی که شورا هستند باید به دیگر دانش آموزان احترام بگذارند و زمینه ارتقاء علمی و فرهنگی دانش آموزان را فراهم کنند.

در ادامه مهربانو کریمی اقزود: شما در شورا می‌توانید در حوزه‌های مختلف کار کنید، برخی از راهکارهایی که به ذهن شما می‌آید می‌تواند بر کیفیت آموزشی و فرهنگی تاثیر داشته باشد. ایشان نیز بیان کرد : مهارت حل مسئله را ازهم اکنون  یاد بگیرید و در مدرسه  به کار بگیرید، مهارت همدلی و تفکر خلاق در بستر شورا محیا می‌شود.